top of page
ulkokuva.jpg
aula
työpisteet.jpg
työpisteet.jpg

STUDIO LAURA KOSKI PORI

Porin liikkeemme sijaitsee

ydinkeskustassa,

vain korttelin päässä Porin torilta

osoitteessa:

Valtakatu 7, 28100 Pori

 

AUKIOLOAJAT

Ti-Pe klo 10-17

Walk In keskiviikkoisin klo 13-19

WALK IN

JOKA KESKIVIIKKO

KLO 13-19

Walk in päivänä teemme tatuointeja ja lävistyksiä ilman ajanvarausta klo 13-19.

Asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä

PORIN LIIKKEESSÄMME TYÖSKENTELEE:

studio laura koski (13).jpg
studio laura koski (39).jpg

MIKA LINDBLOM

Tatuoija

studio laura koski (34).jpg
studio laura koski (31).jpg
studio laura koski (26).jpg

KUN TULET ASIAKKAAKSI:

yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi

pyydämme asiakkaitamme noudattamaan seuraavia ohjeita :

Saapuessasi jätä kengät eteiseen ja käy heti pesemässä kätesi. Henkilökuntamme neuvoo sinulle missä on  käsienpesupiste.

 

  • Tatuointien ikäraja studiollamme on 18 vuotta. Sinun tulee olla täyttänyt 18 ennen kuin voit ottaa tatuoinnin. emme tee tatuointeja alaikäisille edes huoltajan luvalla. Tarkistamme henkilöllisyyden.

  • Ota evästä mukaan, etenkin jos olet ottamassa isoa tatuointia. Liikkeestämme löytyy asiakkaiden käyttöön varattu jääkaappi johon voit jättää evääsi, sekä mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Voit käyttää näitä kaikkia mikäli sinun tarvitsee syödä tai juoda päivän aikana.

  • Tatuointisession aikana on sallittua katsella ohjelmia, selata puhelinta, lukea kirjaa jne. Voit ottaa mukaasi viihdykettä oman valintasi mukaan.

  • Pue päälle mukavat vaatteet joiden likaantuminen ei haittaa. Kannattaa myös etukäteen miettiä miten saat tatuoitavan alueen helposti esille. Esimerkiksi jalkaan tatuoidessa kannattaa ottaa mukaan shortsit.

  • Ei lapsille.  Tatuointiliike ei ole lapselle  turvallinen paikka odottaa kun huoltajalle tehdään tatuointia ja se voi olla lapselle pelottava kokemus. Mikäli otat lapsesi mukaan, huolehdithan että mukana on toinen aikuinen joka valvoo lasta tatuointisession ajan.

  • Tule selvinpäin. Emme tee tatuointia asiakkaalle joka on alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.

  • et voi ottaa tatuointia mikäli sinulla on mustelma tatuoitavalla alueella, olet polttanut auringossa tatuoitavan ihoalueen tai mikäli olet hiljattain ollut leikkauksessa tai muussa isossa toimenpiteessä. Tuolloin voit ilmoittaa asiasta tatuoijallesi ja siirrämme aikaasi.

  • Raskaus- ja imetysaikana ei voi ottaa tatuointia. Likkeemme käytäntöihin kuuluu myös että pyydämme asiakasta odottamaan 6kk synnytyksen jälkeen ennen tatuoinnin ottamista.

  • Peseydy hyvin ennen tatuoitavaksi tulemista. Tatuoitavaa ihoaluetta kannattaa rasvata jo etukäteen jotta tatuoiminen olisi vähemmän kivuliasta.

bottom of page